dissabte, 6 de juny de 2009

Entrenant amb Hollie Neilson... a Santa Bàrbara

Finalment, la Galeria Sixtina d'Amposta no estava disponible, i el curs impartit per Hollie Neilson s'ha fet avui al pavelló de Santa Bàrbara. A la sessió del matí han assistit les atletes més joves de les Terres de l'Ebre (unes 35) i per la tarda han anat les més grans.
Aquí teniu alguna foto de l'esdeveniment.dimecres, 3 de juny de 2009

Curs de dos bastons i rolados impartit per Hollie Neilson

Els proper dia 6 de juny tindrà lloc el curs de dos bastons i rolados impartit per Hollie Neilson a la Galeria Sixtina d’Amposta. La que va ser pentacampiona del món, als seus 24 anys donarà aquest curs que és una oportunitat única per a aprendre i perfeccionar noves tècniques.

A més a més, els pares i acompanyants podrem visitar la nova Galeria Sixtina d’Amposta, de la que tant es parla darrerament, i que és una imitació de molta qualitat de la Capella Sixtina original que es troba al Vaticà.


FOTO : El Punt

Final Catalana de 2ª Divisió - Amposta

El passat diumenge dia 31, es va disputar a Amposta la Final Catalana de 2ª Divisió en la que competien dos representats del Club de Twirling Santa Bàrbara : Miriam i Benilde. Van fer un bon paper, i es van classificar entre les 6 primeres.