dimecres, 5 de maig de 2010

Final Tarragona - Lleida

El cap de setmana passat, 1 i 2 de maig, es van celebrar a Ulldecona la Final territorial de Tarragona - Lleida. El resultat obtingut a Ulldecona es va utilitzar per a fer el promig amb els de les semifinals de Santa Bàrbara, i tan sol els 5 millors de cada categoria s’han classificat per a la Final de Catalunya.
Els classificats per a la Final per part del Club de Twirling de Santa Bàrbara són :

Júlia Alegre...........SENIOR FEMENÍ 2ª Div
Miriam Pastor......SENIOR FEMENÍ 2ª Div
Mireia - Núria.......PARELLES CADET
Irina – Txell..........PARELLES SENIOR
Nerea - Miriam.....PARELLES SENIOR
Equip Junior
Grup Cadet


Podeu veure els resultats complets clickant aqui : RESULTATS ULLDECONA


Copa Catalana de Clubs

Els dies 10 i 11 d'abril es va celebrar a Tortosa la competició de la Copa Catalana de Clubs, en la que van participar alguns, però no tots, dels clubs que formen part de la Federació Catalana.
El Club de Twirling Santa Bàrbara va estar present en la competició, i encara que els resultats no van ser brillants, ens hem de sentir orgullosos de la feina feta pels nostres atletes.De vegades, els pares no entenem massa bé les puntuacions que donen els jutges, i ens semblen insuficients quan fan referència al nostre club. Suposo que es tracta d'una reacció normal a tots els esports i a totes les competicions. Els jutges són humans, i l’únic que podem demanar és que quan s'equivoquin, ho facin unes vegades a favor i d'altres en contra...