dimecres, 27 de juliol de 2011

Festa Twirling

El dissabte 11 de juny, a les 7 de la tarda, i coincidint amb l’inici de les Jornades Esportives Planeres, com tots els anys el nostre club va celebrar al Pavelló Municipal l’exhibició final de temporada. A destacar el nombrós públic que va venir a veure l’actuació de les nostres atletes que van realitzar tots els exercicis que han anat fent als campionats que hem anat.

Després d’una hora d’exercicis, el club va fer l’obsequi d’una twirler de plata a les 2 atletes que l’any anterior havien complert els 18 anys i han deixat el club pels estudis fora de la població.

Vam comptar amb la presència de la presidenta de la Federació Nuria Pla i del nou regidor d’Esports, el Sr. Èric Bel, i d’altres regidors com Alfred Blanch i Antonio Ollés. Com a final de festa, tota la família que formem el Twirling vam poder gaudir fins tard d’un sopar familiar a la pista poliesportiva.

Volem agrair a l’Ajuntament i al seu personal les facilitats que ens van donar per disposar de les magnifiques instal·lacions esportives, així com el material que necessitàvem perquè la festa fos complerta.

Final de Catalunya a Badalona i Camarles

Els dies 4 i 5 de juny, es va disputar, a Badalona, el Campionat de Catalunya amb la participació de 21 clubs: Alcanar, Amposta, Blanes, Can Parellada, Cervera, Costa Brava-Blanes, Deltebre, Els Alfacs, Els Magraners, Gornal, l’Alcalaten, l’Ametlla de Mar, Maçanet, Mataró, Santa Bàrbara, Tortosa, Two&Two de Valls, Ulldecona, Valls, Vilobí i Badalona.


Vam anar a competir amb dos equips i un grup. Amb els equips júnior i sènior vam quedar a meitat de la taula classificatòria, però la sorpresa va venir al grup categoria júnior, on les nostres atletes, Cinta Ferré, Montse Ollés, Pili Ollés, Paula Baila, Judith Colom, Nuria Brau, Cinta Muria (sustituint Mireia Arasa), Alba Ceprià, Zaira Cruz, i Joana Làzaro (sustituint Judith Zaragoza) i es van proclamar subcampiones de Catalunya.


I, per acabar els campionats, els dies 18 i 19 de juny i a la veïna població de Camarles, la Federació Catalana de Twirling va organitzar el Campionat de Base i 2a divisió, amb la participació de molts clubs de tota Catalunya juntament amb el nostre. Els resultats van ser discrets per a les nostres atletes, vam acusar la quantitat de competicions fetes fins el moment.

 

Final Territorial Catalunya Sud a Ulldecona

El 16 i 17 d’abril es va celebrar, a Ulldecona, la Final Territorial Catalunya Sud, amb la participació de 8 equips: Alcanar, Amposta, Deltebre, Els Alfacs, Alcalaten, Tortosa, Ulldecona i Santa Bàrbara. Les nostres atletes van obtenir uns molts bons resultats, que implicava que es 0classifiquessin unes per al Campionat de Catalunya i unes altres per al Campionat de 1a i 2a divisió.

En la modalitat de parelles categoria cadet, Judith Jové i Ingrid Segarra van quedar en segon lloc, en parelles categoria infantil, Zaira Cruz i Judith Zaragoza van quedar en segon lloc, Nerea Homedes i Míriam Pastor en parelles categoria sènior, també van quedar en segon lloc. En la modalitat d’equips els resultats van ser els següents: l’equip infantil integrat per Sara Roiget, Noèlia Catalán, Judith Jové, Anna Martínez i Ingrid Segarra va quedar en quart lloc, l’equip júnior format per Àngels Gimeno, Shaila Chestí, Cinta Muria, Joana Lázaro i Gemma Alegre va quedar en quarta posició, l’equip sènior format per Herenia Cruz, Magda Lleixà, Mónica Saura, Nerea Homedes, Irina Albesa i Míriam Pastor també va quedar en quart lloc. Tots aquests equips van passar directament al Campionat de Catalunya a celebrar a Badalona.

El grup júnior format per Cintar Ferré, Paula Baila, Montse Ollés, Pili Ollés, Nuria Brau, Alba Ceprià, Judith Colom, Mireia Arasa, Judith Zaragoza i Zaira Cruz va quedar en primera posició i també es es va classificar per al Campionat de Catalunya de Badalona.