diumenge, 26 de juliol de 2009

Colònies de Twirling

Aquesta setmana, les xiques del Club de Twirling de Santa Bàrbara han pogut gaudir d’uns dies de colònies a L’Alberg de Sant Carles de la Ràpita. Han estat quasi quatre dies de convivència, de diversió i de treball per a les 30 participants. S’ha de destacar que tots els gastos han anat a compte del Club de Twirling, un fet que és d’agrair, donat els temps que corren...
L’estada s’ha acabat avui, dia 26 de juliol, i els pares a la vegada que hem anat a recollir a les nostres filles, hem pogut gaudir d’un bany a la piscina i d’un dinar de germanor tots plegats.
Aplaudim aquesta iniciativa de la Junta de Club de Twirling, que és una bona mostra del seu treball i la seva dedicació en favor del Club.

Tant de bo es pugui repetir en el futur !

Twirling i celebracions

A Santa Bàrbara resulta difícil imaginar la celebració d’un esdeveniment festiu sense la participació activa del Grup de Twirling. Des de fa un bon grapat d’anys, el Club de Twirling, juntament amb les bandes de música, donen un toc de color i alegria als actes en els que participen (Canvi de Pubilles, Pregó de Festes, desfilada de carrosses, la Diada, Sta. Cecília, etc…).
Des de ben petites, les nostres “majorettes” desfilen pels carrers del poble sota l’atenta mirada de pares, germans, iaios, amics i amigues… és un esforç i un sacrifici que fan amb il·lusió i que tots plegats hem d’agrair-les. Aquest és un luxe que no tenen a tots els pobles, i per això ens hem de felicitar.