Nova temporada 2010-2011

S'acaba l'estiu, comença el cole, arriba la tardor, i un any més arranca la nova temporada per al Club de Twirling Santa Bàrbara.

Per davant hores i hores d'entrenament per a poder competir a un bon nivell quan arriben les competicions a la primavera.

Festa fi de temporada

Com en anys anteriors, i dintre del marc de les Jornades Esportives que organitza l'Ajuntament de Santa Bàrbara, el nostre club va participar amb una exhibició de Twirling que es va fer al Pavelló Municipal el passat 26 de juny. Durant quasi dos hores, els i les nostres atletes van fer una demostració dels exercicis que han realitzat en los campionats d'enguany.

Al finalitzar l'exhibició, el club obsequià amb una twirler de plata a totes les atletes que han complert els 18 anys, i han deixat el club per diversos motius.

I com a final de festa, tota la gent del Twirling vam poder gaudir d'un sopar familiar a la pista poliesportiva.

Agrair a l'Ajuntament totes les facilitats donades en l'ús del material i de les instal·lacions.

Finals de Catalunya

Els dies 5 i 6 de juny es va celebrar a Lleida la Final de Catalunya. Per part del nostre club va participar l'equip junior (Shaila, Joana, Àngels, Cinta, Mercè i Gemma) havent de competir amb 10 equips més de la resta de Catalunya.

L'última competició va ser el Campionat de Catalunya de 2ª divisió que es va celebrar a Amposta els dies 19 i 20 de juny.

Les nostres representants van ser : en categoria sènior individual femení Júlia Alegre, classificada en 3r lloc, en parelles cadet Núria i Mireia, classificades en 7è lloc, en parelles sènior Irina i Meritxell, classificades en 3r lloc i Míriam i Nerea en 7è lloc, i per acabar, el grup cadet format per Paula, Cinta Ferré, Montse, Pili, Judith, Núria, Mireia, Alba, Zaira i Cinta Múria es va classificar en 2n lloc.