diumenge, 22 de març del 2009

Semifinals Tarragona-Lleida a DELTEBRE

Els dies 21 y 22 de Març a Deltebre s'han celebrat les semifinals territorials de Tarragona i Lleida de parelles i conjunts.

El Club twirling Santa Bàrbara ha estat ben representat en quasi totes les categories, des de les mes menudes fins a les grans. Els resultats no han estat extraordinaris, però això és per a despistar a les rivals... segur que a Ulldecona ens superarem !!!

Aquí hi ha una sèrie de fotos i vídeos corresponents a la jornada del diumenge 22. Els vídeos no son de gran qualitat i ni tan sols estan editats, però serveixen per a veure l'exercici, que és l'important. Espero que no sigui el cas, però si algú es sent molest per la difusió d'aquestes imatges, que m'ho faci saber i procediré a retirar-les immediatament.

A més a més, també podeu veure els resultats de les semifinals que estan penjats a la pagina de la web de la Federació Esportiva Catalana de Twirling.




L'equip infantil

















L'equip cadet A






L'equip cadet B






L'equip junior









L'equip senior A






L'equip senior B







Resultats

4 comentaris:

  1. Felicitats per l'iniciativa, m'agrada molt i ens feia falta un lloc per poder posar l'esforç que fan la monitora i tots/tes les nostres atletes.
    Gracies a la gent com tu, tirarem endavant el club.
    Montse

    ResponElimina
  2. Gràcies, Montse-Lluna,
    La veritat es que feia temps que em passava pel cap fer un blog, i trobo que aquesta es una bona manera de ajudar una mica a la difusió del twirling i a més a més donar sortida a les fotos i videos que vaig fent.

    ResponElimina
  3. M'agrada molt aquest blog perquè a més de reflectir l'esforç del club i donar a conèixer un poc més el twirling, els videos també ajuden molt a les/els atletes ja que, de vegades t'oblides de petits detalls com somriure, estirar-te, etc. que fins que no ho veus no te n'adones per tant, crec que és una manera de veure els errors i així poder rectificar-los. És una idea molt bona! Felicitats!

    ResponElimina
  4. Gràcies Magda,

    Crec que de somriures no veureu gaire, perquè la qualitat del vídeo no ho permet, però serveix per a tot l'altre.

    ResponElimina