dimecres, 27 de juliol del 2011

Festa Twirling

El dissabte 11 de juny, a les 7 de la tarda, i coincidint amb l’inici de les Jornades Esportives Planeres, com tots els anys el nostre club va celebrar al Pavelló Municipal l’exhibició final de temporada. A destacar el nombrós públic que va venir a veure l’actuació de les nostres atletes que van realitzar tots els exercicis que han anat fent als campionats que hem anat.

Després d’una hora d’exercicis, el club va fer l’obsequi d’una twirler de plata a les 2 atletes que l’any anterior havien complert els 18 anys i han deixat el club pels estudis fora de la població.

Vam comptar amb la presència de la presidenta de la Federació Nuria Pla i del nou regidor d’Esports, el Sr. Èric Bel, i d’altres regidors com Alfred Blanch i Antonio Ollés. Com a final de festa, tota la família que formem el Twirling vam poder gaudir fins tard d’un sopar familiar a la pista poliesportiva.

















Volem agrair a l’Ajuntament i al seu personal les facilitats que ens van donar per disposar de les magnifiques instal·lacions esportives, així com el material que necessitàvem perquè la festa fos complerta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada