dimecres, 27 de juliol del 2011

Final Territorial Catalunya Sud a Ulldecona

El 16 i 17 d’abril es va celebrar, a Ulldecona, la Final Territorial Catalunya Sud, amb la participació de 8 equips: Alcanar, Amposta, Deltebre, Els Alfacs, Alcalaten, Tortosa, Ulldecona i Santa Bàrbara. Les nostres atletes van obtenir uns molts bons resultats, que implicava que es 0classifiquessin unes per al Campionat de Catalunya i unes altres per al Campionat de 1a i 2a divisió.

En la modalitat de parelles categoria cadet, Judith Jové i Ingrid Segarra van quedar en segon lloc, en parelles categoria infantil, Zaira Cruz i Judith Zaragoza van quedar en segon lloc, Nerea Homedes i Míriam Pastor en parelles categoria sènior, també van quedar en segon lloc. En la modalitat d’equips els resultats van ser els següents: l’equip infantil integrat per Sara Roiget, Noèlia Catalán, Judith Jové, Anna Martínez i Ingrid Segarra va quedar en quart lloc, l’equip júnior format per Àngels Gimeno, Shaila Chestí, Cinta Muria, Joana Lázaro i Gemma Alegre va quedar en quarta posició, l’equip sènior format per Herenia Cruz, Magda Lleixà, Mónica Saura, Nerea Homedes, Irina Albesa i Míriam Pastor també va quedar en quart lloc. Tots aquests equips van passar directament al Campionat de Catalunya a celebrar a Badalona.

El grup júnior format per Cintar Ferré, Paula Baila, Montse Ollés, Pili Ollés, Nuria Brau, Alba Ceprià, Judith Colom, Mireia Arasa, Judith Zaragoza i Zaira Cruz va quedar en primera posició i també es es va classificar per al Campionat de Catalunya de Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada